PROINT - Consultancy & Business development
+31 475582815
info@proint.nl

HRM Tools

Project Description

Variabel beloningssysteem (VBS)
Variabele beloning is niet meer weg te denken als onderdeel van een modern beloningsbeleid binnen een organisatie. Diverse smaken en methoden worden hiervoor ingezet. Vanwege de complexiteit en het risico dat een gekozen beloningsvariant verkeerd uitpakt, heeft PROINT een verantwoord en effectief variabel beloningssysteem (VBS) ontwikkeld. Dit systeem wordt geleverd als pakket waarin niet alleen het technische instrument zit maar ook aanwijzingen over de voor- en nadelen, het gebruik en de effectiviteit. Daarnaast bevat het pakket uitleg voor personeel (presentatie) en folders. Een variabel beloningssysteem invoeren moet op een verantwoorde wijze gebeuren. Met behulp van het PROINT VBS kunnen eenvoudig de volgende stappen doorlopen worden: strategie bepaling, voorbereiding, afstemming, invoering, controle (en eventueel bijsturing). Verder kan het systeem voor verschillende disciplines/afdelingen binnen één onderneming met verschillende parameters toegepast worden.

Prestatie Profiel Testen
Succesvolle personen kennen hun persoonlijke zwakke en sterke punten. Zijn werken voortdurend aan de verbetering van hun zwakke punten en benutten hun sterke punten uiteraard zo veel mogelijk. De Persoonlijke Profiel Test (PPT) van PROINT levert een beeld op over de eigen sterke en zwakke punten. Zowel de werknemer als de werkgever kunnen maximaal profiteren van de testresultaten. Deze test wordt vaak vanwege de volledigheid en correctheid ingezet tijdens sollicitatie procedures. Daarnaast wordt deze test altijd ingezet aan de start van een business coaching traject.

Andere HRM gerelateerde testen
Naast de Prestatie Profiel Test kunt u bij PROINT ook nog andere testen laten uitvoeren zoals:
* Assessment/Functie Model Test (FMT); een test om de match tussen de kandidaat en het gewenste functieprofiel vast te stellen.
* Assessment/Persoonlijke Competentie Test (PCT); een test om de kandidaat te vergelijken met 16 fundamentele competenties ten opzichte van de Nederlandse beroepsbevolking.

Project Details

Portfolio Image